Regulament

CLUBUL asigura condiţii corespunzătoare desfăşurării activităţii sportive, pune la dispoziţia cursanţilor antrenori/instructori de tenis şi va păstra confidenţialitatea informaţiilor din formularul de înscriere.

SPORTIVUL:

  • Se va prezenta la programele de tenis în echipament adecvat desfăşurării activităţii sportive: trening, şort, tricou, pantofi sport, tricou de schimb, prosop si apa.
  • Îşi va efectua vizita medicală în mod regulat. Sportivului sau tutorelui legal al acestuia îi revine întreaga responsabilitate pentru practicarea exerciţiilor şi activităţilor fizic
  • Va avea un comportament disciplinat şi corespunzător activităţii sportive.
  • Va plăti integral cotizația lunară până în data de 10 a fiecărei luni.
  • NU va intra în spaţiile administrative, vestiare şi duşuri cu pantofii de sport utilizaţi pe zgură sau murdari de zgură (pantofi de sport de schimb sunt necesari).

 

Orele de antrenament care nu pot fi efectuate din motive ce tin de activitatea TCF (inclusiv datorita conditiilor meteo nefavorabile) şi care nu pot fi recuperate în cadrul aceleiaşi luni calendaristice, se vor reduce din abonament. In cazul oferirii altor optiuni de recuperare neaccesate de catre sportivi, acestea se vor achita integral.

Poate fi scutita de la plata 1 saptamana / sezon estival si invernal, in perioadele de vacanta scolara (cu o informare prealabilă, necesara cu 14 zile înainte), sau în cazul îmbolnăvirii, dacă se prezintă certificat medical care să ateste incapacitatea de joc, pe o perioadă de maxim 7 zile / luna.

Părinţii sunt rugaţi să ia la cunoştinţă prevederile de mai sus şi se obligă să respecte Reglementările Aplicabile.